Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Oppdater PHP til den nyeste versjonen

Hvis du vil oppdatere PHP til den nyeste versjonen, kan du se artikkelen som gjelder for hostingkontotypen din:

La eksperttjenester gjøre det

Du kan også få Expert Services til å ta seg av PHP-oppgraderinger for deg. For å lære mer, kontakt Expert Services på (480) 463-8824 .

Mer informasjon

For å lære mer om GoDaddy Expert Services, se vår

.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.