Administrert WordPress Hjelp

Endre PHP-versjonen min

For å endre PHP-versjonen for ditt administrerte WordPress-nettsted, følger du disse instruksjonene:

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Ved siden av Administrert WordPress-kontoen du vil bruke, klikker du på Administrert.
  3. Klikk på Endre i Innstillinger-delen ved siden av PHP-versjon.
  4. Velg PHP-versjonen fra nedtrekkslisten.
  5. I det oppgitte feltet skriver du inn «oppdater» for å bekrefte.
  6. Klikk på Lagre endringer.

Neste trinn

• Du kan bekrefte at nettstedet ditt nå kjører den rette versjonen av PHP ved å bruke en phpinfo-fil.