Oppdater standardvalutaen i WooCommerce

Fra WordPress -instrumentbordet kan du endre standardvalutaen som brukes av WooCommerce -butikken din.

1. Logge på WordPress.
  2. I menyen til venstre klikker du på WooCommerce , som vil utvides og gi flere alternativer.
  3. Klikk på Innstillinger i den utvidede WooCommerce -menyen.
  4. Klikk på Generelt -fanen nær toppen av siden.
  5. Rull ned til Valutaopsjoner delen.
  6. Velg en ny valuta fra rullegardinmenyen.
  7. Klikk på den blå Lagre endringer -knappen nederst på siden etter at du har gjort noen endringer.

Mer informasjon

• For mer informasjon om valutainnstillinger, legge til en tilpasset valuta og bruke flere valutaer, sjekk ut WooCommerce -dokumentasjonen .