Oppgrader nettstedet mitt fra gratisversjonen

Hvis du liker gratisversjonen og ønsker å fortsette med å oppdatere og bruke det nye nettstedet ditt, kan du kjøpe et abonnement for nettsted.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Fra instrumentbordet og modusen for redigering av nettstedet ser du et banner øverst i skjermbildet ditt. Klikk på knappen for å oppgradere.
  3. Klikk på Fakturer meg etter prøveperioden, så belastes kredittkortet ditt samme dag som prøveperioden utløper.
  4. Du kan velge å oppgradere nettstedet ditt når som helst i løpet av prøveperioden og frem til den 30. dagen.

For å gjøre endringer til faktureringsinformasjonen går du til Kontoinnstillinger.