Opprett app -passord

Merk: Denne artikkelen gjelder bare for e -postklienter og enheter som bruker Grunnleggende autentisering. Apppassord fungerer ikke med Moderne autentisering .

Apppassord kreves hvis du aktiverer SMTP -autentisering og har MFA satt opp. Etter at du har konfigurert flerfaktorautentisering (MFA) , kan du bruke app-passord til å logge på eldre apper og enheter som ikke støtter sikkerhetskoder. Bruk det samme app -passordet på flere enheter, eller opprett et nytt app -passord for hver enhet.

1. Logg på sikkerhetsinformasjon -siden . Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Angi verifiseringskoden som er sendt til telefonen din, eller bruk Microsoft Authenticator -appen for å bevise at du er autorisert til å få tilgang til e -postkontoen din.
  3. Velg Legg til påloggingsmetode .
    Velg Legg til påloggingsmetode for å legge til et app-passord
    Påkrevd: For å bruke app -passord, må du først konfigurere en flerfaktorautomatisk metode. For å gjøre dette må en administrator aktivere og håndheve flerfaktorautentisering for deg. Du må kanskje logge av og deretter logge på igjen for å konfigurere metoden.
  4. Under Velg en metode velger du App -passord og deretter Legg til.
  5. Angi et navn som hjelper deg å huske når du skal bruke passordet, for eksempel navnet på enheten, og velg deretter Neste .
    Angi Navnet på enheten for app -passordet
  6. Passordet ditt vises. Velgkopier app -passord til utklippstavle Kopier , og lagre deretter passordet ditt på et sikkert sted. Passordet kan ikke vises igjen.
  7. Velg Ferdig . Du kan gå tilbake til siden Sikkerhetsinformasjon for å opprette eller slette passord.

Du kan nå bruke app -passordet ditt til å logge på enheten din. Du trenger bare å gjøre dette én gang per app. For å slette app-passord, velg Slett ved siden av påloggingsmetoden og bekreft at du vil slette det.