Opprett e -postfiltre for cPanel i Linux -hostingkontoen min

cPanel lar deg opprette to typer e -postfiltre:

• Filtre på globalt nivå håndterer e -post før den når inn i en av postboksene dine.
  • Filter på brukernivå håndterer e -post etter at en spesifikk konto mottar den.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. På cPanel -startsiden i delen E -post:
    • For å opprette et globalt filter, klikk på Globale e -postfiltre .
    • For å opprette en brukernivå filter, klikker du E-postfiltre, og ved siden av navnet på kontoen du vil filtrere, i kolonnen Handlinger, klikker du på Administrer filtre.
  5. Klikk på Opprett et nytt filter .
  6. Angi et filternavn .
  7. Velg og skriv inn de regler og handlinger du ønsker, og klikk deretter på Opprett .