Opprett en kopi av en fil eller mappe i Linux -hostingkontoen min

Du kan opprette eksakte kopier av filer i Linux -hostingkontoen din.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Administrer under Webhotell ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. Velg Filbehandling øverst til venstre på kontoens instrumentbord .
    velg filbehandler
  4. I cPanel Filbehandling velger du filen eller mappen og deretter Kopier .
  5. Fyll ut feltene og velg Kopier filer .