Opprett en MySQL -database i Linux -hosting

Du kan opprette MySQL -databaser i Linux -hostingkontoen din ved å bruke cPanels MySQL -databaseveiviser.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Under Administrasjon av web -hosting , ved siden av Linux -hostingkontoen du vil bruke, velger du Administrer .
    velg administrer
  3. I beretningen Dashboard, velge cPanel Admin.
  4. Velg MySQL Database -veiviser på cPanel -startsiden i Databaser -delen.
  5. Følg meldingene i veiviseren for å konfigurere den nye databasen. For hjelp, se dokumentasjonen for veiviseren for MySQL -databasen .
  6. Merk: Databasenavnet ditt må være unikt i systemet vårt. Hvis du får en feilmelding om at databasen allerede eksisterer, må du velge et nytt databasenavn.