Opprett en MySQL -database i Linux -hosting

Du kan opprette MySQL -databaser i Linux -hostingkontoen din ved å bruke cPanels MySQL -databaseveiviser.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. Klikk på MySQL Database -veiviseren på Databaser -delen på cPanel -startsiden.
  5. Følg meldingene i veiviseren for å konfigurere den nye databasen. For hjelp, se dokumentasjonen for veiviseren for MySQL -databasen .
  6. Merk: Databasenavnet ditt må være unikt i systemet vårt. Hvis du får en feilmelding om at databasen allerede eksisterer, må du velge et nytt databasenavn.