Opprett et bilde for sosiale medier eller nettstedet

Iøynefallende grafikk får folk til å slutte å rulle for å lese meldingen din. Enten det er et inspirerende sitat eller en infografikk, kan du finne ut mer om hvordan du bruker GoDaddy Studios nye verktøy for oppretting av innhold.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Fra instrumentbordet velger du Markedsføring og deretter Innholdsoppretter.
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Nettmarkedsføring og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Fra instrumentbordet velger du Innholdsoppretter.
  1. Sett i gang å skape, eller bruk Redigeringsprogram for utforming til å starte et Nytt prosjekt eller åpne Mine prosjekter.
  2. Du finner fem alternativer for oppretting av innhold på prosjektlerretet.
    • Bilde: Bruk egne foto eller velg ett arkivbilde fra galleriet vårt. Alle inkluderte bilder er gratis å bruke, endre og legge ut.
    • Tekst: Tekst over et bilde, kan ha enda større effekt enn selve bildet, så du har et utvalg tekstalternativer.
    • Grafikk: Avhengig av innholdet ditt, kan det være lurt å legge til en illustrasjon eller et mønster. Start med én/ett, og gjør tilpasninger med kontrollene på skjermen.
    • Form: Ved å bruke former kan du enkelt gi et løft til prosjekters utseende.
    • Mal: Kom raskt i gang med en profesjonelt utformet mal. Bytt ut eller endre elementene i en mal med unikt innhold for ditt varemerke.
  3. Bruk lagikonet øverst i høyre hjørnet til å sende elementer foran eller bak andre elementer.
  4. Velg Eksporter for å lagre prosjektene dine. På mobilappen har du også muligheten til å legge ut på Instagram eller dele bildet ditt med andre. Legg det til nettstedet ditt som et nytt bilde eller opprett et innlegg på sosiale medier.
    • Oppløsningen på filen bestemmes av prosjektets lerretsstørrelse, så valg av JPEG eller PNG vil kun påvirke kvalitet og filstørrelse.
    • Velg PNG hvis du vil ha en gjennomsiktig bakgrunn.
    • Noen ganger ser bilder uskarpe ut etter at de er lastet opp på Facebook. For å fikse dette kan du sjekke at bildet har riktig lerretsstørrelse og velge den beste kvaliteten (100 %) når du lagrer bildet som JPEG.