Opprett et Instagram -innlegg som du kan handle

Instagram kobler seg til Facebook -kontoen din og trekker fra Facebook -katalogen din. Følg trinnene i denne artikkelen for å markere et spesifikt produkt i et Instagram -innlegg som kan kjøpes.

Påkrevd: Følg Instagrams sjekkliste for å bli godkjent for Instagram Shopping.
  1. Opprett et innlegg på Instagram -kontoen din.
  2. Velg et bilde, og velg deretter Neste .
  3. Skriv bildeteksten din.
  4. Velg Merk produkter og velg produktet du vil tagge (akkurat som du vil tagge en annen person).
    ALTEXT
  5. Når du er ferdig, velger du Del .
  6. Sjekk Instagram -siden din, så skal du se innlegget ditt!