Opprett MySQL/MS-SQL-databaser i Windows Hosting

Du kan opprette MySQL- eller MSSQL-databaser på hostingkontoen din som nettstedene dine kan bruke.

I Parallels Plesk Panel oppretter du databaser, og deretter oppretter du enten nye brukere for den eller gir tilgang til eksisterende brukere.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk Plesk Admin .
  5. Gå til Nettsteder og domener -fanen.
  6. Klikk på Databaser.
  7. Klikk på Legg til ny database.
  8. Fyll ut feltene Databasenavn og Type , og klikk deretter på OK.
  9. Velg Opprett en ny databasebruker hvis du ønsker å opprette en ny bruker for denne databasen, og angi et brukernavn og passord for den. Ellers fjerner du merkingen av alternativet.
  10. Klikk på OK.

Hvis du trenger å opprette ytterligere brukere, går du til Brukere -fanen og klikker på Opprett ny databasebruker.

Merk: Hver databasebruker kan bare få tilgang til én databasetype. Du kan imidlertid opprette brukere med det samme navnet for hver databasetype.