Nettstedbygger Hjelp

Opprett produkttillegg

Opprett et produkttillegg for å gi kunder flere valg. Tillegg kan innbefatte valg av kundeservice eller meldinger, slik som gavepakking eller personlig inngravering.

Tillegg er de egendefinerte detaljene eller ekstra elementene du legger til salgsproduktet ditt. For eksempel kan en kunde ønske å legge til gavepakking eller inngravering som et tillegg til kjøpet.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt eller butikken din.
  3. Åpne produktene dine fra Instrumentbord:
    • I Website Builder går du til Butikk > Produkter.
    • I Premium nettbutikk går du til Produkter > Alle produkter.
  4. Velg navnet på det produktet du ønsker å oppdatere eller legg til et nytt produkt.
  5. Velg fanen for Inventar og alternativer. Under Tillegg velger du Opprett tillegg.
    Velg Opprett tillegg
  6. Skriv inn et navn på tillegget, for eksempel «inngravering» eller «gavepakking».
  7. Under Type velger du Kunde velger fra en liste for å tilby dine egne alternativ for tjenester.
    • Legg til alternativer for tjenesten under Valg. For å legge til flere valg klikker du på Opprett tilleggsvalg. Hvis du for eksempel vil opprette en tjeneste for gavepakking, kan ett valg være «Rødt papir», og det andre kan være «Glanspapir».
      opprett tilleggsvalg for en liste
  8. Eller under Type velger du Kunde skriver inn egendefinert tekst hvis du vil at kunder skal skrive inn sine egne valg, for eksempel for inngravering.
    • I boksen Instruksjoner til kunden kan du legge inn en veiledning for kundene.
    • For Tegngrense angir du den maksimale lengden for kundenes meldinger.
      opprett egendefinert tilleggsvalg
  9. Andre måter du kan tilpasse valget på:
    • Merk av i boksen Obligatorisk for kunden hvis det er påkrevd at kunden velger tjenesten.
    • Legg til et Gebyr slik at dersom kunden velger å legge til tjenesten, vil produktets endelige pris inkludere tillegget.
  10. Klikk på Ferdig. Tjenestealternativet legges til i listen over Tillegg.
    liste over produkttillegg
  11. (Valgfritt) Hvis du vil endre rekkefølgen, klikker du på linjene til venstre for tillegget og drar den til den plasseringen du ønsker. For å redigere tilleggene klikker du på blyantknappen Plusstegn-knapp. Eller, dersom du vil slette alternativet, klikker du på papirkurvknappen Papirkurvknapp.
  12. Relaterte trinn