Administrert WordPress Netthandel Hjelp

Opprette et enkelt abonnementsprodukt for gjentakende betalinger

Denne veiledningen tar deg gjennom hvordan du oppretter et enkelt abonnementsprodukt ved hjelp av WooCommerce Subscriptions-plugin-modulen. Du bør bruke et abonnementsprodukt hvis du selger et produkt som involverer en gjentakende betaling.

Påkrevd: WooCommerce Subscriptions er en premium WooCommerce-utvidelse som er inkludert med WordPress Ecommerce-hosting eller som et frittstående kjøp.
  1. Logg på WordPress.
  2. Klikk på Produkter > Legg til nytt.
  3. Finn «Produktdata»-boksen, klikk på rullegardinmenyen og velg Enkelt abonnement.
  4. Gå til «Generelt», oppgi en abonnementspris og angi hyppigheten for den gjentakende betalingen
  5. Klikk på Publiser for å vise produktet live på nettstedet ditt!