Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Hjelp

Administrert WordPress Netthandel Hjelp

Opprette et enkelt abonnementsprodukt for gjentakende betalinger

Denne veiledningen tar deg gjennom hvordan du oppretter et enkelt abonnementsprodukt ved hjelp av WooCommerce Subscriptions-plugin-modulen. Du bør bruke et abonnementsprodukt hvis du selger et produkt som involverer en gjentakende betaling.

Påkrevd: WooCommerce Subscriptions er en premium WooCommerce-utvidelse som er inkludert med WordPress Ecommerce-hosting eller som et frittstående kjøp.
  1. Logg på WordPress.
  2. Klikk på Produkter > Legg til nytt.
  3. Finn «Produktdata»-boksen, klikk på rullegardinmenyen og velg Enkelt abonnement.
  4. Gå til «Generelt», oppgi en abonnementspris og angi hyppigheten for den gjentakende betalingen
  5. Klikk på Publiser for å vise produktet live på nettstedet ditt!