Optimalisere WordPress-bilder

Hvis bilder på WordPress-nettstedet ditt ikke har optimal størrelse og format, kan det ha negativ innvirkning på nettstedets hastighet og dermed på generell brukeropplevelse og søkemotorrangeringer. Du kan optimalisere bildene dine ved hjelp av en plugin-modul som reduserer størrelsen på bildene uten å redusere kvaliteten.

Merk: Når du installerer en ny plugin-modul, er det anbefalt å finne en plugin-modul som oppdateres regelmessig og er kompatibel med den nyeste WordPress-versjonen.
  1. Logg på WordPress.
  2. På menyen til venstre velger du Plugin- moduler og deretter Legg til nye .
  3. Skriv inn bildeoptimaliserer i boksen Søk plugin-moduler.
  4. Rull ned på siden til du finner en plugin-modul du er interessert i, og velg så Flere detaljer for å finne ut mer om den.
  5. Når du finner en plugin-modul du liker, velg Installer nå.
  6. Velg Aktiver .
Merk: EWWW Image Optimizer er et eksempel på en plugin-modul som kan redusere størrelsen på bildene dine.

Når den er installert, skal den bildeoptimaliserende plugin-modulen ha sitt eget avsnitt i menyen til venstre. Finn dette avsnittet for å starte å bruke plugin-modulen. Sjekk også den offisielle dokumentasjonen for plugin-modulen hvis du trenger hjelp.