|  Hjem
Hjelp

Windows-hosting (Plesk) Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Pakk ut filer i Plesk -hosting

Du kan pakke ut alle .zip -filer på hostingkontoen din.

  1. Logg på Plesk delt hosting -konto.
  2. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  3. Klikk Plesk Admin .
  4. Klikk på Fil -fanen.
  5. Velg filen du vil pakke ut, klikk på Mer , og klikk deretter på Pakk ut filer .
  6. Klikk på OK.

Etter at du har pakket dem opp, vil du kanskje flytte filene .

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.