Plesk: Forny et sertifikat

Etter at vi har godkjent forespørselen om sertifikatfornyelse, kan du laste ned SSL -sertifikatet og det mellomliggende sertifikatet. For mer informasjon, seLast ned SSL-sertifikatfilene mine . Du må installere begge filene på Web -serveren.

Du kan også laste ned det mellomliggende sertifikatet her .

Følg instruksjonene nedenfor for å installere det fornyede SSL -sertifikatet og sertifikatpakken på Web -serveren.

Installerer fornyet SSL -sertifikat og sertifikatpakke

Før du installerer det utstedte SSL -sertifikatet ditt, må du installere sertifikatpakken vår ( gd _bundle.crt) på Web -serveren. (Du kan også laste ned sertifikatet bunt fra repository Bunten ligger i Root Bundle avsnitt.)

1. Logg inn på Parallels Plesk-panel.
  2. Velg Domener fra menyen til venstre.
  3. Klikk på domenet som sertifikatet er utstedt for.
  4. Klikk på menyelementet Sertifikater.
  5. Klikk på Søk og finn det signerte SSL -sertifikatet ditt.
  6. Velg sertifikatfilen. klikk deretter Send fil .
  7. Naviger til plasseringen til det lagrede nettstedssertifikatet du mottok fra oss. Velg det, og velg deretter Send fil - dette vil laste opp og installere sertifikatet mot den tilsvarende private nøkkelen.
  8. Klikk på navnet til sertifikatet fra listen som vises.
  9. Åpne sertifikatpakken (sf_bundle.crt) i et tekstredigeringsprogram, og kopier og lim inn innholdet i boksen merket CA -sertifikat .
  10. Klikk på Send tekst-knappen.
  11. Klikk opp nivå ; velg deretter Oppsett .
  12. Øverst på siden endrer du SSL-sertifikat -rullegardinmenyen til sertifikatet du nettopp har installert.
  13. Klikk på Server- elementet fra menyen til venstre.
  14. Klikk på Service Management menyen.
  15. Stopp og start Apache -prosessen.

Merk: Bare å starte Apache på nytt vil ikke fungere. Du må stoppe tjenesten; start den deretter på nytt for å fullføre installasjonen.