Rediger egendefinerte PHP -innstillinger i Plesk -hostingkontoen min

Egendefinerte PHP -innstillinger lar deg kontrollere variabler som opplastingsstørrelser, filtidsavbrudd og ressursgrenser. Avanserte variabler kan redigeres i din Plesk delte hostingkonto med .user.ini -filen, eller du kan redigere vanlige innstillinger i instrumentbordet.

Merk: Ytelses- og sikkerhetsinnstillingene kan ikke redigeres.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne et produkt?)
  2. Klikk Plesk Admin .
  3. I venstre navigering klikker du på Filer -fanen.
    klikk på filer
  4. Finn og åpne filen du vil redigere.

Merk: Hvis du ikke ser filen du ønsker å redigere, må du opprette den .

5. Klikk på ikonet helt til høyre, og velg redigeringsprogrammet du vil bruke fra rullegardinmenyen.
    klikk for å redigere filen
  6. Rediger filen din, klikk på Bruk, og klikk deretter på OK for å lagre endringene.
  7. For å sikre at endringene dine trer i kraft, anbefaler vi at du resirkulerer applikasjonsutvalget .