Rediger vanlige PHP -innstillinger i Plesk -hostingkontoen min

Du kan tilpasse Plesk -hostingkontoen din via de vanlige PHP -innstillingene i Plesk -administrasjonsdelen av kontoen din. Med egendefinerte php -innstillinger kan du kontrollere variabler som opplastingsstørrelser, filtidsavbrudd og ressursgrenser. Du kan redigere vanlige innstillinger i instrumentbordet, og mer avanserte variabler kan redigeres med .user.ini -filen.

Merk: Ytelses- og sikkerhetsinnstillingene kan ikke redigeres.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne et produkt?)
  2. Klikk på Plesk -administrator
  3. Klikk på PHP -innstillinger under domenenavnet du redigerer.
    klikk på php -innstillinger

Merk: Hvis du ikke ser PHP -innstillinger , klikker du på alternativet for VIS MER .

4. Under Vanlige innstillinger ved siden av direktivet du ønsker å redigere, velger du ønsket alternativ fra rullegardinmenyen.redigere standard php -innstillinger
  5. Klikk på Bruk , og klikk deretter på OK for å bekrefte endringene
  6. For å sikre at endringene dine trer i kraft, anbefaler vi at du resirkulerer applikasjonsutvalget .