Rediger en domeneprofil

Rediger innstillingene til domeneprofilene for å endre spesifikke detaljer. Alle endringer du gjør i en profil, blir automatisk brukt på alle domener som for øyeblikket er tilordnet til den profilen.

1. Logg på GoDaddy -domeneporteføljen din. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg Profiler -ikonet over domenelisten din, velg profilen du vil redigere, og velg deretter Rediger profil .
    velg rediger profil
  3. Tilpass innstillingene for profilen din. Hvis du velger Ikke spesifisert , vil domener som bruker denne profilen ikke endre disse innstillingene og beholde gjeldende innstillinger.
    • Domeneinnstillinger: Velg standardinnstillingene for automatisk fornyelse og domenelås.
    • Kontaktinformasjon : Angi kontaktinformasjonen som skal brukes på domener som er tilordnet denne profilen.
    • Navneservere : Velg om du vil bruke GoDaddy-navneservere eller angi egendefinerte tredjeparts navneservere.
    • Videresending : Konfigurer videresending av domener for å omdirigere besøkende til et annet nettsted.
  4. Velg Lagre for å bruke endringene. Alle domener som for øyeblikket er tilordnet til denne profilen, oppdateres automatisk til de nye innstillingene.