Fjern et domene fra en profil

Fjern domener fra en profil, uten å slette selve profilen, hvis du foretrekker å administrere domeneinnstillinger manuelt,.

1. Logg på GoDaddy -domeneporteføljen din. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg avmerkingsboksene ved siden av domenene du oppdaterer. Eller velg avmerkingsboksen ved siden av Domenenavn , og velg deretter Velg alle .
    skjermbilde av flere valgte domener
  3. Velg Tildel profil fra handlingsmenyen.
    • Avhengig av skjermstørrelse, kan det hende du må velge Mer -menyen og rulle ned for å se Tildel profil .
  4. Velg minustegnetplusstegn ved siden av profilen. Du kan fjerne flere domener fra en profil samtidig.
  5. Velg Fortsett for å lagre endringene.

Du ser en Vellykket -bekreftelse som informerer deg om at domenene ble fjernet fra profilen.