Rediger filer i Linux -hostingkontoen min

Slik bruker du cPanel File Manager til å redigere innholdet i eventuelle tekstbaserte filer i Linux-hostingkontoen din.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Administrer under Netthotell ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. Velg Filbehandling øverst til venstre på kontoens instrumentbord .
    velg filbehandler
  4. I cPanel Filbehandling bruker du katalogtreet til å bla til filen du vil redigere.
  5. Høyreklikk på filen og velg Rediger .
  6. (Valgfritt) Velg kodingsalternativene du ønsker å bruke, og velg Rediger .
  7. Rediger filen din, og velg deretter Lagre endringer .
  8. Velg Lukk for å gå tilbake til hovedsiden for Filbehandling.