Redigere bestillinger

Følg disse trinnene for å redigere eller vise eksisterende bestillinger:

Påkrevd: WooCommerce Bookings er en premium WooCommerce-utvidelse som er inkludert med WordPress Ecommerce-hosting eller som et frittstående kjøp.
  1. Logg på WordPress.
  2. Gå til Bestillinger for å administrere bestillingene dine.
  3. Velg en bestillings-ID fra et instrumentbord.
  4. Rediger detaljer etter behov, inkludert Bestillingsstatus.
  5. Klikk på Lagre bestillinger for å lagre endringer.
  6. Hvis du vil se alle bestillingene dine i en kalendervisning, går du til Bestillinger > Kalender.