Be om sertifikatet mitt for organisasjonsvalidering (OV) eller utvidet validering (EV)

Etter at du har kjøpt et SSL -sertifikat og kreditten er tilgjengelig i kontoen din, ber du om sertifikatet for nettstedets domenenavn (eller vanlige navn) som du ønsker å sikre.

Merk: Etter kjøpet kan det forekomme en forsinkelse før SSL -sertifikatkreditten er synlig i produktlisten din. Hvis du ikke ser sertifikatkreditten, oppdater nettleseren din til den vises.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Velg Administrer alle ved siden av SSL-sertifikater.
  3. Velg Nytt sertifikat for SSL-kreditten du vil bruke.
  4. På siden Konfigurere sertifikat velger du hvor sertifikatet ditt blir hostet:
    Hvor er det vert?Hva du skal gjøre
    GoDaddy-nettsidebygging eller -hosting på det primære domenenavnetBegynn å skrive inn domenenavnet og velg domenet som hostes i kontoen din, som du vil bruke.
    Hvor som helst ellers, inkludert sekundære domener og underdomener på GoDaddy -hostingkontoen din Velg Legg inn en CSR og skriv deretter inn CSR-en fra serveren.
  5. Kun UCC -sertifikater - Bruk Identifiser ytterligere domener for å legge til eventuelle alternative alternative navn (SAN -er) som ikke var i din CSR. Angi et SAN -domene i Legg til et domene: -boksen og velg Legg til . Gjenta for eventuelle ytterligere SAN -er, og velg deretter Fortsett .
  6. Siden Bevis domenekontroll åpnes. Hvis du har gjort dette før og vet hva du trenger, velg det. Ellers lar du alt stå som det er og velger Fortsett .

Merk: Ved å la alt være valgt på Bevis domenekontroll -siden, får du flere alternativer når du er klar til å bekrefte at du har kontroll over domenenavnet. Hvis du ikke har tilgang til oppførte e -postadresser, bruker vi en annen metode for å bekrefte at du kontrollerer domenet.

7. På siden Flere alternativer velger du sertifikatutstederen du vil bruke. Det eneste som endres er hvem sertifikatet er utstedt av. Sertifikatet ditt vil fungere det samme uansett hva du velger.
  8. Les abonnentavtalen , velg avmerkingsboksen for Jeg godtar vilkårene i abonnementsavtalen , og velg deretter Fortsett .

Det var det hele! Det neste trinnet ditt er å bekrefte at du har kontroll over domenenavnet .