Verifiser SSL -sertifikatforespørselen min for et Organisasjonsvalidering (OV) eller Extended Validation (EV) -sertifikat

Velg typen sertifikat du ba om:

Organisasjonsvalideringssertifikat

Etter at du har bedt om et organisasjonsvalideringssertifikat , vil verifiseringsteamet vårt hjelpe deg med å:

• Bevis at du kontrollerer domenet/domenene
  • Bevis organisasjonens identitet og kvalifisering for et organisasjonsvalideringssertifikat

Bevis at du kontrollerer domenet / domenene for OV -sertifikatet ditt

Hvis SSL -sertifikatet ditt er i samme GoDaddy -konto som domenet / domenene på forespørselen, trenger du ikke bevise at du kontrollerer domenet / domenene. Vi gjør det for deg med informasjonen vi har.

Hvis SSL -sertifikatet ditt er i en annen konto enn domenet / domenene på forespørselen, sender vi to e -poster for å hjelpe deg med å bevise domenekontrollen din.

• E -post for bekreftelseskobling - Denne e -postadressen har en kobling som du kan velge for å bekrefte at du kontrollerer domenet. Det sendes til de offisielle kontakt -e -postadressene for domenet oppført i WHOIS -katalogen . Dette sikrer at bekreftelseskoblingen kun er tilgjengelig for noen med administrativ tilgang til domenet.
  • E -post for bekreftelsesprosess - Denne e -posten blir sendt til kontakt -e -postadressen for kontoen med SSL -sertifikatet. E -posten har instruksjoner om hvordan du kan bevise domenekontroll. Det har ikke koblingen som bekrefter at du kontrollerer domenet.

Hvis du har tilgang til en av WHOIS -e -postadressene, velger du koblingen i e -posten for bekreftelseskobling for å bekrefte at du kontrollerer domenet. Dette er den enkleste måten å bevise at du kontrollerer domenet på.

Hvis du ikke har tilgang til WHOIS -e -postadressene, må du verifisere domeneeierskap (HTML eller DNS) for SSL -sertifikatet .

Jo raskere du velger verifiseringskoblingen i e -posten vi sender deg, eller foretar endringene av DNS eller HTML, jo raskere kan vi utstede sertifikatet ditt.

Bevis organisasjonens identitet og kvalifisering for et OV -sertifikat

Du beviser organisasjonens identitet og kvalifisering ved å sende oss dokumenter som inneholder følgende informasjon:

• Organisasjonens navn
  • Adresse
  • Telefonnummer (som vi kan ringe før vi utsteder sertifikatet)

Verifiseringsteamet vårt vil fortelle deg hvilke dokumenter de trenger for sertifikatet ditt. Dokumentasjonsforespørsler for organisasjoner kan omfatte:

• Forretningslisens
  • Salg & Bruk avgiftssertifikat (verken nummeret eller det føderale ansettelsesnummeret (FEIN) alene er akseptabelt)
  • Dokumentasjon på bedriftens navn
  • Dokumentasjon på fiktivt navn
  • Yrkesmessig avgiftssertifikat/-lisens
  • Sertifikat om fritak av skatt for ideelle organisasjoner
  • Stiftelsesvedtekter
  • Strømregning eller kontooppdrag for bank- eller kredittkort som viser adresse og telefonnummer
  • Et brev med bekreftelse fra en advokat eller statsautorisert regnskapsfører

Når du har bevist kontroll over domenet / domenene og oppgitt de forespurte dokumentene for å bevise organisasjonens identitet og kvalifisering, utsteder vi sertifikatet ditt innen én virkedag.

Etter at sertifikatet er utstedt

Det er på tide å laste ned sertifikatet ditt.

Utvidet validering -sertifikat

Etter at du har bedt om et utvidet valideringssertifikat , vil verifiseringsteamet vårt hjelpe deg med å:

• Bevis at du kontrollerer domenet/domenene
  • Bevis identiteten din og kvalifisering for et Utvidet validering -sertifikat

Bevis at du kontrollerer domenet / domenene for EV -sertifikatet ditt

Hvis SSL -sertifikatet ditt er i den samme GoDaddy -kontoen som domenene på forespørselen, trenger du ikke bevise at du kontrollerer domenet / domenene. Vi gjør det for deg og vil fortelle deg når sertifikatet er klart.

Hvis SSL -sertifikatet ditt er i en annen konto enn domenet / domenene på forespørselen, sender vi to e -poster for å hjelpe deg med å bevise domenekontrollen din.

• E -post for bekreftelseskobling - Denne e -postadressen har en kobling som du kan velge for å bekrefte at du kontrollerer domenet. Det sendes til de offisielle kontakt -e -postadressene for domenet oppført i WHOIS -katalogen . Dette sikrer at bekreftelseskoblingen kun er tilgjengelig for noen med administrativ tilgang til domenet.
  • E -post for bekreftelsesprosess - Denne e -posten blir sendt til kontakt -e -postadressen for kontoen med SSL -sertifikatet. E -posten har instruksjoner om hvordan du kan bevise domenekontroll. Det har ikke koblingen som bekrefter at du kontrollerer domenet.

Hvis du har tilgang til en av WHOIS -e -postadressene, velger du koblingen i e -posten for bekreftelseskobling for å bekrefte at du kontrollerer domenet. Dette er den enkleste måten å bevise at du kontrollerer domenet på.

Hvis du ikke har tilgang til WHOIS -e -postadressene, må du verifisere domeneeierskap (HTML eller DNS) for SSL -sertifikatet .

Jo raskere du velger verifiseringskoblingen i e -posten vi sender deg, eller foretar endringene av DNS eller HTML, jo raskere kan vi utstede sertifikatet ditt.

Bevis identiteten din og kvalifisering for et EV -sertifikat

Du beviser din identitet og kvalifisering ved å sende oss dokumenter som inneholder følgende informasjon:

• Ditt eller organisasjonens navn
  • Adresse
  • Telefonnummer (som vi kan ringe før vi utsteder sertifikatet)

Hvilke dokumenter vi godtar, avhenger av om sertifikatet blir utstedt til en enkeltperson eller en organisasjon. Verifiseringsteamet vårt vil fortelle deg hvilke dokumenter de trenger for sertifikatet ditt.

Dokumentasjonsforespørsler kan omfatte:

• Forretningslisens
  • Dokumentasjon på bedriftens navn
  • Dokumentasjon på fiktivt navn
  • Stiftelsesvedtekter
  • Sertifikatforespørsel signert av sertifikatforespørrer og sertifikatgodkjenner
  • Signert kontraktavtale for alle innledende forespørsler og endringer til godkjent underskriver
  • Personlig uttalelse som er attestert (for virksomheter som ikke er LLC eller A/S)
  • Personlig uttalelse som blir attestert ansikt-til-ansikt (for virksomheter som ikke er LLC eller A/S)
  • Attestert kopi av legitimasjon med bilde for validering av identitet (for virksomheter som ikke er LLC eller A/S)
  • Bekreftet juridisk forklaring eller brev fra statsautorisert revisor, avhengig av resultatene fra andre valideringsmetoder

Når du har bekreftet kontrollen over domenet / domenene og oppgitt de forespurte dokumentene for å bevise identitet og kvalifisering, utsteder vi sertifikatet ditt innen én virkedag.

Etter at sertifikatet er utstedt

Det er på tide å laste ned sertifikatet ditt.