Gjennomgå Apache -feilloggen

Linux -servere bruker vanligvis Apache til å vise nettsider. Du finner detaljer om Apache -feil og feilkonfigurasjoner i denne loggfilen. Selv om mange genererte feil er mindre og ikke hindrer nettstedet i å fungere, kan noen feil føre til at nettstedet ditt viser en tom hvit skjerm eller en "Intern serverfeil." Det er viktig å kunne gjennomgå Apache -feilloggen når du diagnostiserer et nettstedproblem.

Hvorfor må jeg gjennomgå denne loggen?

• Nettstedet ditt fungerer ikke som forutsatt.
  • En eller flere sider av nettstedet ditt har oppstått en feil.
  • Nettstedet ditt laster en tom side eller bare snurrer og lastes aldri inn.

Logg plassering

WHM/cPanel:

/usr/local/apache/logs/error_log

Plesk:

/var/log/httpd/error_log

Hvordan kan jeg gjennomgå denne loggen?

SSH

SSH lar deg få tilgang til, vise og manipulere hele loggen med verktøy som vim eller grep .

cPanel

cPanel vil vise nettstedsspesifikke feil i delen Beregninger under Feil for nettstedet.

Plesk

Plesk vil vise nettstedsspesifikke feil i Domenedelen under Logger .

Eksempel på feil funnet i Apache -feilloggen

Feilen nedenfor kan være relatert til tillatelser, ellers kan filen ikke eksistere:
[Sun Sep 12 08: 32: 07.527832 2021] [cgid: error] [pid 12891: tid 46998784894720] [client 123.45.67.89:6219] AH01264: skriptet ble ikke funnet eller kunne ikke stat:/var/www/html/setup. cgi
PHP Fatal -feil kan føre til at nettstedet laster en tom side:
PHP Fatal error: Unc fanget Error: Call to undefined function get_transient () in /home/acooldomain/public_html/deleteme.wpqyru.php:16 Stack trace: #0{main} kastet i /home/acooldomain/public_html/deleteme.wpqyru.php på linje 16
Denne feilen kan indikere en feil i PHP -kode eller minne problem.
[Lør 25. september 21: 13: 53.125422 2021] [proxy_fcgi: error] [pid 17649] [client 123.45.67.89:53223] AH01067: Kunne ikke lese FastCGI -overskriften [Lør 25. september 21: 13: 53.125434 2021] [proxy_fcgi: error ] [pid 17649] (104) Tilbakestilling av tilkobling av peer: [client 123.45.67.89:53223] AH01075: Feil ved sending av forespørsel til:
Dette kan være forårsaket av tillatelser eller en .htaccess -regel.
[Thu 30 Sep 17: 51: 43.209990 2021] [access_compat: error] [pid 1202] [client 192.88.135.3:28259] AH01797: client failed by server configuration: /home/acooldomain/public_html/images/pages/index.php , referer:https://www.acooldomain.com/index.php?l=product_detail&p=2726
Dette er forårsaket av å nå grensen for MaxRequestWorkers. Konfigurasjonsfilen må oppdateres.
[Fre 22. mai 11: 51: 07.896632 2020] [mpm_prefork: error] [pid 9697] AH00161: serveren nådde MaxRequestWorkers -innstillingen, vurder å øke MaxRequestWorkers -innstillingen

Relaterte trinn

Bruker nettstedet ditt PHP? Gjennomgå PHP -feilloggen .

Mer informasjon

Finn og gjennomgå nettserverloggene .