Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Sammenlign Gen 4 VPS -planer

GoDaddys Virtual Private Server (VPS) 4. generasjon er tilgjengelig i fire planer. Hver plan er tilgjengelig med to støttenivåer: Selvadministrert eller Fullt administrert. Se tabellene nedenfor for å finne planen og støttenivået som fungerer best for deg - eller for å se hva den eksisterende planen inkluderer.

Merk: Hvis du var ute etter generasjon 4 dedikerte server -planer, har vi de også .

Planer for VPS 4. generasjon

Funksjon 1 vCPU 2 vCPU 4 vCPU 8 vCPU
VM-kjerner 1 2 4 8
RAM Standardabonnement: 1 GB
Plan for høyt minne: 2 GB
Standardabonnement: 4 GB
Plan for høyt minne: 8 GB
Standardabonnement: 8 GB
Plan for høyt minne: 16 GB
Standardabonnement: 16 GB
Plan for høyt minne: 32 GB
Lagring 20 100 200 400
OS Kun Linux
Ikke noe kontrollpanel
Linux eller Windows
(se Støttenivåer for detaljer)
Sikkerhetskopier Alle planer: Automatisert og på bestilling
IP-adresser Alle planer: 1 dedikert
SSL-sertifikat Alle planer: Gratis det første året

Støttenivåer for VPS 4. generasjon

Funksjon Selvadministrert Fullstendig administrert
Kontrollpanel Ingen, men kan legge til cPanel/WHM eller Plesk ved kjøpstidspunktet cPanel/WHM, Plesk
Linux OS-alternativer CentOS 7, Ubuntu 16.04 LTS cPanel på CentOS 7, Plesk på Ubuntu 16.04 LTS
Windows OS-alternativer Windows 2016 Windows 2016
Overvåk/oppretthold nettverksoppetid
DDOS-angrepsforebygging på nettverksnivå
Ytelsesovervåkning på system- og programvarenivå Betalt alternativ
Sikkerhetsoppdatering Betalt alternativ
Apache, MySQL, nettverkssikkerhetsstøtte Betalt alternativ Begrenset
cPanel, WHM, Plesk-støtte Betalt alternativ Begrenset
Tilpasset installasjon av plugin-modul, oppdateringer, støtte Betalt alternativ Kun installasjon
Nettstedsoverføring fra en annen leverandør til GoDaddy Betalt alternativ Opptil 5 nettsteder, 10 GB/nettsted, 1 database/nettsted
Feilsøk brukerskriptfeil Betalt alternativ Begrenset
Tilpasset installasjon av applikasjon, oppdateringer, støtte Betalt alternativ GoDaddy vil kun undersøke og installere
Databaseadministrasjon Betalt alternativ
Optimalisering av server Betalt alternativ Begrenset: Ingen nettsted- eller skriftoppdateringer)
LAMP-støtte Betalt alternativ
PHP-modulinstallasjon Betalt alternativ
Sikkerhetskopier av nettsted Betalt alternativ
Optimalisering av server Betalt alternativ
SSL-installasjon Betalt alternativ