Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Dypdykk: Alle artikler om Gen 4 VPS og Dedikert server

Her er en oppsummering av alle hjelpeartikler om 4. generasjon VPS og Dedikert server. Bruk den som en veiledning - fra de grunnleggende trinnene for å konfigurere serveren din, helt igjennom opprettelse av en cPanel -konto og administrering av sikkerhetskopieringer.

Oppdag Generasjon 4 VPS og Dedikerte Servere

Sammenlign alle planer og konfigurer serveren

Finn eller endre tilkoblingsinformasjon for serveren min

Få IP -adressen, endre servernavn og vertsnavn, og opphev blokkering av nødvendige porter

Kontroller tilgang til serveren min

Koble til med SSH, aktiver rot -tilgang eller tilbakestill passordet

Jobb med domener

Aktiver tillegg, eksterne eller uregistrerte domener

Jobbe med WebHost Manager og cPanel

Legg til kontoer og FTP-brukere, og aktiver navneserver-DNS

Jobb med Plesk og Windows

Logg på gjennom Plesk og koble til via Eksternt skrivebord

Administrer sikkerhetskopiering av servere og øyeblikksbilder (kun VPS)

Sikkerhetskopier serveren eller gjenopprett den fra en sikkerhetskopifil

Gjenopprett eller gjenoppbygg serveren

Start enkelt serveren på nytt når det er behov for det, eller start fra begynnelsen av med en ny

Bruk gjenopprettingskonsollen eller redningsmodus

Feilsøk via SSH