Sikre den digitale identiteten

(Gå tilbake til personvernsenter)

Det krever engasjement å bygge en digital identitet. Her er måtene vi har engasjert oss på, for å bidra til å beskytte din.

Sikre kommunikasjonskanaler

Vi krypterer personlige opplysninger vi får via nettskjemaer, ved hjelp av oppdaterte standarder for å hindre at andre fanger opp informasjonen i transitt.

Kontoautentisering

Vi krever en unik identifikasjonsmetode, for eksempel et brukernavn og passord, for å logge på kontoen din. Du vil også bli tildelt en PIN -kode for å autentisere kontoen din når du ringer eller chatter med en GoDaddy -veiledning.

Sikkerhetsopplæring

De ansatte gjennomgår årlig opplæring og får jevnlig meldinger om gode sikkerhetsrutiner.

Lagdelt tilnærming til sikkerhet

Vi beskytter bedriftsnettverket ved hjelp av mange sikkerhetslag.

• Vi iverksetter fysiske beskyttelsestiltak for å sørge for at ansatte og utstyr er sikret.
  • Vi benytter en kombinasjon av programvare og enheter til å beskytte nettverket mot potensielle inntrengere.
  • Vi har et engasjert team av sikkerhetsfagfolk som holder oppsyn med sikkerhetsrutiner for enheter og programmer.

Slik kan du beskytte dataene

Du har kontroll over kontosikkerheten. Bruk gode sikkerhetsrutiner for å beskytte de personlige dataene.

Sikre passordet ditt

Her er noen nyttige tips for å sikre passordet:

• Del aldri passordet ditt med andre.
  • Ikke bruk samme passord for flere kontoer.
  • Logg av kontoen etter bruk når du bruker en datamaskin du deler med andre.
  • Mange nettsteder tilbyr nyttige metoder for oppretting av sterke passord, herunder denne artikkelen fra National Institute for Standards and Technology (NIST) om enkle måter å lage gode passord på: Easy ways to Build a Better P@$$w0rd.

Vi anbefaler at du endrer passord og shopper-PIN minst én gang hver sjette (6.) måned for hver konto.