|  Hjem
Hjelp

Kontoadministrasjon Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre passordet for GoDaddy -kontoen min

Du kan endre GoDaddy -kontopassordet ditt etter at du har logget på kontoen din.

  1. Gå til GoDaddy & PIN -side. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. I delen Passord klikker du på Rediger .
  3. Skriv inn deg Nåværende passord . Deretter angir du et Nytt passord og skriver det inn igjen i Bekreft passord -boksen.
  4. Klikk på Lagre.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.