Send e -post fra et alias med Outlook på nett

Send e -post ved hjelp av et alias i Outlook på nett. Meldingene dine vil vise aliasadressen din som avsender og skjule din primære e -postadresse.

Merk: For øyeblikket er sending fra aliaser i Microsofts offentlige forhåndsvisning -modus. Du kan utforske og teste en ikke -utgitt funksjon i Offentlig forhåndsvisning, men det kan ha problemer eller feil. Vårt GoDaddy -veiledninger kan ikke feilsøke problemer for funksjoner i Offentlig forhåndsvisning, så bruk denne funksjonen på egen risiko. Lær mer fra Microsoft , inkludert hvordan du gir tilbakemelding.

Trinn 1: Slå på sending fra aliaser

Som standard er sending av e -post fra aliaser slått av. En administrator må først slå den på i administrasjonssenteret i Exchange. For mer informasjon, se administratorroller fra Microsoft.

1. Logg på Exchange -administrasjonssenteret . Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
    Påkrevd: Hvis du ikke bruker det nye Exchange -administrasjonssenteret, må du få tilgang til det før du fortsetter. For å gå til den nye EAC, velger du Prøv det nå i banneret øverst på siden.
    velg prøv det nå
  2. Velg Innstillinger > E -poststrøm .
  3. Velg avmerkingsboksen ved siden av Slå på sending fra aliaser .
    velg avmerkingsboksen for å slå på sending med aliaser
  4. Velg Lagre . Du vil se en melding som bekrefter endringene.

Trinn 2: Send en e -post fra et alias

Bruk Outlook på nettet til å sende en e -post fra en aliasadresse.

Påkrevd: Før du kan sende e -post som et alias, må en administrator legge til et alias i kontoen din. Brukere kan ikke opprette aliaser.
  1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg øverst til høyretannhjulikonet Innstillinger > Vis alle Outlook -innstillinger .
  3. Velg Skriv og svar .
    velg skriv og svar
  4. (Valgfritt) Under Meldingsformat velger du avmerkingsboksen ved siden av Vis alltid fra . Fra -feltet vil alltid vises når du skriver nye meldinger.
    velg Vis alltid fra
  5. Under Adresser du vil sende fra , velger du adressene du vil sende e -post fra. De vises i Fra -menyen i nye meldinger.
    velg adresser du vil vise fra
  6. Velg Lagre.
  7. Velg Ny melding .
    velg ny melding
  8. Hvis du ikke ser Fra -feltet i meldingen du skriver, åpner duikon med tre prikker menyen, og velg deretter Vis fra .
    Velg meny og velg deretter Vis fra
  9. Velg Fra og deretter alias -adressen din.
    velg alias -adresse
  10. Angi en mottaker og et emne, og skriv deretter meldingen din. Velg Send . Den sendte meldingen vil vise aliasadressen din i Fra -feltet.