Sikkerhetskopier e -post, meldinger eller kontaktdata

Å sikkerhetskopiere dataene dine er et flott, proaktivt skritt du kan ta for å sikre at du ikke mister alt i noen katastrofal eller uforutsett hendelse. Det er som en forsikring for ditt hjem eller din bil. Vi tilbyr flere alternativer for lagring av data.

Arkivering av e -post

Hvis du har behov for å ha en sikkerhetskopi av alle dataene dine, av forskriftsmessige årsaker eller samsvar, kan du sjekke ut E -postarkivering for Microsoft 365 . Dette tillegget må legges til i alle postbokser i organisasjonen din.

Sikkerhetskopiering av e -post

Hvis du leter etter en løsning som er robust, men du ikke trenger å bekymre deg for at regelverket overholdes, kan du sjekke ut Sikkerhetskopiering av e-post for Microsoft 365 . Du kan legge til Sikkerhetskopiering av e -post i individuelle postbokser uten å måtte legge den til hele organisasjonen.

Lagre Outlook -e -postdataene dine selv lokalt

Hvis du bruker Outlook for e -postklienten din, uansett hvilken e -posttjeneste du bruker, kan du alltid opprette en sikkerhetskopifil med de lokale e -postdataene dine .

For mer informasjon om å opprette en sikkerhetskopi i Outlook, se Microsoft -artikkelen: Eksporter eller sikkerhetskopier meldinger, kalender, oppgaver og kontakter .

Opprett en kopi av innboksen til Arbeidsområde -nettpost

Hvis du bruker Workspace Webmail, kan du bruke POP3 -e -postoppsettet til å lage en kopi av alt innboksinnholdet .