Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Sikkerhetskopier min Gen 4 -server

Hver uke oppretter vi en sikkerhetskopi for din 4. generasjons VPS. Nye sikkerhetskopier overskriver øyeblikksbildet fra forrige uke.

Hvis du vil, kan du manuelt opprette en sikkerhetskopi når som helst. Når du oppretter en sikkerhetskopifil manuelt, overskrives den forrige manuelle sikkerhetskopifilen.

Se en kort video om denne oppgaven lenger nede på siden.

Merk: Denne artikkelen gjelder kun for 4. generasjons VPS.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Servere på din Mine produkter-side.
  3. Ved siden av 4. generasjons VPS -en du vil sikkerhetskopiere, klikker du på Administrer .
  4. Klikk på Serveralternativer, og velg deretter Stopp server .
    klikk stopp server

Merk: Å slå av serveren før sikkerhetskopiering skaper den mest nøyaktige sikkerhetskopieringen.

5. Klikk på Sikkerhetskopier øverst til venstre på siden, ved siden av Instrumentbord .
    velg sikkerhetskopier
  6. I På etterspørsel -delen nedenfor Ønsker du å opprette en ny sikkerhetskopi? klikk på Opprett .
  7. Angi et Navn på sikkerhetskopi for filen. Filnavnet må være på mellom 5 og 16 tegn og kan bare inneholde bokstaver, sifre, bindestreker og understreker.
  8. Klikk på Sikkerhetskopier nå. Vi oppretter en sikkerhetskopi, og når vi er ferdig, vises det nye filnavnet på sikkerhetskopien i På etterspørsel-delen.

Vis meg hvordan