Sikkerhetskopier nettstedet mitt i Linux -hosting

Du bør alltid ha en fullstendig sikkerhetskopiering av nettstedet ditt - det finnes ingen andre måter å forberede seg på det uventede. Slik oppretter du den sikkerhetskopifilen manuelt for nettsteder på Linux -hostingkontoen din.

Merk: Vi kan også gjøre dette for deg automatisk med Sikkerhetskopiering av nettsted .

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer ved siden av Linux -hostingkontoen du ønsker å sikkerhetskopiere under Webvert .
    klikk på Administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. Klikk på Veiviser for sikkerhetskopiering på Filer -delen på cPanel -startsiden.
  5. På siden Veiviser for sikkerhetskopiering av cPanel klikker du på Sikkerhetskopier .
  6. Klikk på Full sikkerhetskopiering .
  7. Hvis du vil ha et e -postvarsel når sikkerhetskopieringen er ferdig, angi e -postadressen din under Generer en full sikkerhetskopi . Hvis du ikke vil ha et varsel, velger du Ikke send e -postvarsling om at sikkerhetskopieringen er fullført.
  8. Klikk på Generer sikkerhetskopiering . cPanel oppretter sikkerhetskopifilen i hjemmekatalogen din (og varsler deg når den er ferdig hvis du ba om å bli varslet).