Sikkerhetskopier WordPress -nettstedet mitt ved hjelp av UpdraftPlus -plugin -modulen

Merk: Nettsteder som hostes på Administrert WordPress -kontoer, har automatiserte og manuelle sikkerhetskopieringsalternativer integrert i hostingoppsettet. Så hvis du har en WordPress -hostingplan, trenger du ikke å følge trinnene oppført nedenfor. Du kan sikkerhetskopiere og gjenopprette nettstedet direkte fra Administrert WordPress -hostingkontoen .

Å ha en nylig sikkerhetskopiering av WordPress -nettstedet ditt kan lagre dataene dine hvis noe går galt. Generelt sett kreves det manuelt arbeid og teknisk kunnskap for å opprette en sikkerhetskopi av nettstedet, men for WordPress kan du bruke den gratis plugin -modulen UpdraftPlus WordPress Backup for å lage en kopi av nettstedet ditt med bare noen få klikk.

1. Logg på WordPress.
  2. I menyen til venstre velger du Plugin-moduler > Legg til nye .
  3. Søk etter "UpdraftPlus WordPress Backup".
  4. Velg Installer nå .
  5. Velg Aktiver .
  6. I menyen til venstre velger du Innstillinger > UpdraftPlus-sikkerhetskopieringer .
  7. I Sikkerhetskopier/Gjenopprett -fanen velger du Sikkerhetskopier nå .
  8. I popup-vinduet, la standardvalgene være som de er og velg Sikkerhetskopier nå . Tiden som kreves for at sikkerhetskopieringen skal fullføres, avhenger av nettstedets størrelse og serverens hastighet.

Merk: UpdraftPlus Backups -plugin -modulen tilbyr mange andre alternativer, inkludert automatiserte sikkerhetskopieringer. For å planlegge automatiserte sikkerhetskopieringer, velger du Innstillinger > UpdraftPlus-sikkerhetskopieringer fra menyen til venstre og deretter Innstillinger- fanen. Hvis du ønsker å utforske denne plugin -modulen nærmere, kan du gå til plugin -modulens side på WordPress.org .

Relaterte trinn:

• Etter at sikkerhetskopieringen er fullført, har du et alternativ til å laste ned eller gjenopprette nettstedet direkte fra WordPress -administrasjonsinstrumentbordet ditt, fra Sikkerhetskopier/Gjenopprett -fanen.
  • Hvis du ikke har tilgang til WordPress-administrasjonsinstrumentbordet ditt, kan du få tilgang til sikkerhetskopieringene dine på nettstedets server i /wp-content /updraft-mappen.