Slå på automatisk fornyelse

For å sørge for at produktene dine fornyes og du ikke mister viktige filer ved et uhell, kan du konfigurere dem til å fornyes automatisk på de aktuelle utløpsdatoene.

1. Gå til GoDaddy Fornyelse og fakturering-siden. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Velg produktet eller produktene du ønsker å fornye.

Merk: Hvis du ønsker å sjekke prisen før slår på automatisk fornyelse, kan du klikke på Legg i handlevognen.
    Legg i handlevognen-ikonet er uthevet
    Vi viser deg prisen på produktene dine i handlevognen, men vi fullfører ikke dette kjøpet her med mindre du godkjenner det. Klikk på nettleserens Tilbake-knapp for å fortsette med å slå på automatisk fornyelse.

3. Klikk på Automatisk fornyelse På. I Faktureringsdato-listen vises datoen for automatisk fornyelse ved siden av produktnavnet.
    Automatisk fornyelse På-ikonet er uthevet