Slå på automatisk fornyelse

For å sørge for at produktene dine fornyes og du ikke mister viktige filer ved et uhell, kan du konfigurere dem til å fornyes automatisk på de aktuelle utløpsdatoene.

1. Gå til GoDaddy Fornyelse og fakturering-siden. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Velg produktet eller produktene du ønsker å fornye automatisk.
    • Hvis du har kjøpt et abonnement som inkluderer flere produkter, kan du aktivere automatisk fornyelse for hele abonnementet, som bruker endringen på alle produkter i abonnementet. Produkter som er inkludert i et abonnement kan ikke endres individuelt.

Merk: Hvis du vil sjekke prisen før du aktiverer automatisk fornyelse, velger du Legg i handlevognen.
    Legg i handlevognen-ikonet er uthevet
    Vi viser deg prisen på produktene dine i handlevognen, men vi fullfører ikke dette kjøpet her med mindre du godkjenner det. Hvis du vil fortsette med å aktivere automatisk fornyelse, velger du nettleserens Tilbake-knapp.

3. Velg Automatisk fornyelse På. I Faktureringsdato-listen vises datoen for automatisk fornyelse ved siden av produktnavnet.
    Automatisk fornyelse På-ikonet er uthevet