Slett en tråd fra GoDaddy Conversations
Clear the clutter in your GoDaddy Conversations inbox by deleting chat, voice and text messages that you no longer need. You can also archive the conversation or social media message instead.
- Det er permanent å slette en samtale
- Du kan ikke slette en enkelt melding i en samtaletråd, bare en hel samtale
- Du kan ikke slette kommentarer om innleggene dine på sosiale medier ennå
- Du kan ikke slette sosiale mediasamtaler
Velg enheten din for å se hvordan du sletter en samtale fra innboksen eller fra en samtaletråd.
- I en nettleser går du til GoDaddy -produktsiden for din.
Hvis du har den enkeltstående versjonen av Conversations, utvider du Conversations Unified Inbox . Velg Nettinnboks til høyre for Conversations -abonnementet.
ELLER
Hvis du har et Websites + Marketing -abonnement, blar du til Websites + Marketing og velger Administrer ved siden av nettstedet ditt. Utvid Conversations i menyen til venstre.
- Velg Innboks . En liste over de ikke -arkiverte samtalene vises.
Slett fra innboksen din
- Hold musepekeren over samtalen du vil slette.
- Next to the message, select
More. - Velg Slett .
Slett fra en samtaletråd
Du kan også slette samtaler når du er i en samtaletråd:
- Velg samtalen du vil slette.
- Velg øverst til høyre
Mer . - Velg
Slett . - Velg Slett for å bekrefte.
- Logg på GoDaddy -mobilappen din.
- At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.

Slett fra innboksen din
- På samtalen du vil slette, sveiper du litt til venstre. Merk: Hvis du ved et uhell sveiper helt til venstre, vil samtalen bli arkivert. For å angre dette, gjenopprett samtalen fra arkivet .
- Trykk på Slett .
- Trykk på Slett for å bekrefte.
Slett fra en samtaletråd
Du kan også slette samtaler når du er i en samtaletråd.
- Trykk på samtalen du vil slette.
- Trykk på i øvre høyre hjørne
Slett . - Trykk på Slett for å bekrefte.
- Logg på GoDaddy -mobilappen din.
- At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.

- Trykk på samtalen du vil slette.
- Trykk på i øvre høyre hjørne
Slett . - Trykk på Slett for å bekrefte.