|  Hjem
Hjelp

Domener Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Slette domenenavn fra CashParking

Hvis du bestemmer deg for å slutte å tjene penger på et domenenavn i CashParking®, kan du slette det fra CashParking -kontoen din. Hvis du sletter et domenenavn fra CashParking -kontoen din, slettes ikke registreringen.

Slik sletter du domenenavn fra CashParking

  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Administrer ved siden av CashParking .
  3. Klikk på CashParking -fanen øverst til venstre.
  4. Velg domenenavnene du vil fjerne fra CashParking.
  5. Klikk på Slett .
  6. Klikk på OK.

Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.