Legg til domener i CashParking -kontoen min

Trinn 1 i CashParking -serien for å komme i gang.

Legg til domener manuelt i CashParking® -kontoen din.

1. Gå til GoDaddy -produktsiden din .
  2. Rull ned og velg delen for Domeneprodukter for å utvide den.
  3. Velg Administrer ved siden av CashParking® -kontoen du skal jobbe med.
  4. Velg Legg til domener i Kontosammendrag -delen.
  5. Velg din foretrukne metode for å legge til domener:
    • Angi domener : Skriv inn domenenavnene du vil legge til CashParking® -kontoen din manuelt. Sørg for at hvert domenenavn er på en egen linje.
    • Velg domener : Velg domener fra kontoen din ved å merke av i boksen ved siden av hvert domenenavn.
    • Last opp domener : Last opp en TXT- eller CSV -fil av domenenavnene dine ved å velge Velg fil og bla gjennom den riktige filen.
      • Maks filstørrelse: 3 MB
      • TXT -fil: Domener må være oppført ett per linje, uten komma.
      • CSV -fil: Domener må være oppført ett per linje og bruke kommaer for å skille tilleggsinformasjon om hvert domenenavn.
  6. Når du har lagt til domenene dine, velger du Importer domener .
  7. Gjennomgå navneserverinformasjonen i det nye vinduet. Hvis domenene dine er registrert hos GoDaddy, vil vi automatisk oppdatere navneserverne for deg. Hvis domenene dine er registrert et annet sted, må du manuelt oppdatere navneserverne dine med domeneregistratoren din til:
    • ns01.cashparking.com
    • ns02.cashparking.com
  8. Velg OK for å bekrefte oppdateringene.

Et bekreftelsesvindu forteller deg at endringene var vellykkede.

Mer informasjon

• Husk at hvis domenene dine ikke er registrert hos GoDaddy, må du oppdatere navneserverne dine manuelt med domeneregistratoren din til ns01.cashparking.com og ns02.cashparking.com .
  • Domener som anses som upassende kan ikke brukes med CashParking®. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, domener som bruker tredjeparts varemerker, referanser til hat, hatgrupper, barnepornografi og støtende navn. Vi forbeholder oss retten til å definere et domene som upassende og avvise dets bruk i CashParking®, i samsvar med CashParking®s vilkår for tjenesteavtale .