Slik bruker vi dataene dine

(Gå tilbake til personvernsenter)

Hva slags informasjon om meg samler GoDaddy inn?

Vi samler inn grunnleggende opplysninger om deg når du oppretter en konto, som navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Når du kjøper produkter eller legger til tjenester, kan det hende vi samler inn ytterligere informasjon som offentlig identifikasjon. Vi registrerer også informasjon når du kontakter oss, herunder kundeservicehenvendelser og merknader eller detaljer som forklarer hva du spurte om, og hvordan vi svarte. Vi bruker også informasjonskapsler og lignende teknologier på nettsidene og i mobilprogrammene våre for å samle inn informasjon om samhandling og bruk. I vår personvernpolicy finner du mer informasjon om den bestemte typen informasjon vi samler inn og dine valg når det gjelder de dataene.

Hvordan bruker GoDaddy informasjonen om meg?

Vi bruker informasjon om deg til å levere, forbedre og oppdatere tjenestene vi leverer til deg. Vi bruker for eksempel informasjon om deg til å opprette kontoen din, levere tjenester (herunder nettsteder og mobilprogrammer) og oppdage og hindre svindel og misbruk. Du finner mer informasjon i vår personvernpolicy.

Deler GoDaddy opplysningene mine med tredjeparter?

Vi kan dele personopplysningene dine med tilknyttede selskaper i selskapsstrukturen vår, med tredjeparter som vi har inngått partnerskap med for å tillate deg å integrere deres tjenester i våre egne tjenester, og med betrodde tredjeparters tjenesteleverandører slik det er nødvendig for dem for å utføre tjenester på våre vegne. Eksempler på når vi deler data er for å behandle betalinger, for å kommunisere med deg gjennom undersøkelser eller e-post og interessebaserte annonser. Vi deler bare så mye informasjon som er nødvendig, og tredjeparter har forbud mot å bruke informasjonen din til noe annet formål, som angitt i vår personvernpolicy.

Hvordan kan jeg oppdatere personopplysningene mine?

Du har kontroll over de personlige opplysningene dine. Se Valgmulighetene dine vedrørende dataene vi samler inn for å finne ut mer