Valgmulighetene dine vedrørende dataene vi samler inn

(Gå tilbake til personvernsenter)

Vi gir deg verktøyene du trenger for å kontrollere kontoinformasjonen, og veiledning i hvordan du bruker dem. Det er bare å åpne kontoen din eller kontakte oss slik:

• Se og oppdater kontoinformasjon som navn, e-postadresse, telefonnummer og faktureringsadresse.
  • Se og oppdater kontaktpreferansene for mottak av konto- og produktrelaterte meldinger og markedsføringskommunikasjon.

Finn ut mer om kontosenterfunksjoner som støtter GDPR.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål, problemer med eller klager på personvernpolicyen eller tjenesterutinene våre, kan du kontakte Data Protection Officer via e-post på privacy@godaddy.com.

Du kan også kontakte oss på en av følgende måter:

• Per post: Attn: Office of the Data Protection Officer, 14455 North Hayden Road, Suite 219, Scottsdale, AZ 85260 USA
  • Per telefon: Velg ett av våre kundestøttenumre

Vi vil besvare alle forespørsler, spørsmål eller anmodninger innen tretti (30) dager.