Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Start min Gen 4 dedikerte server på nytt

Hvis du ikke kan starte din 4. generasjons dedikerte server på nytt via SSH , kan du starte den på nytt fra hostingkontoen din. Å starte en dedikert server på nytt betyr en full strømsyklus, så sørg for å lagre eventuelle ikke -lagrede filer før du fortsetter .

Merk: Denne artikkelen gjelder kun for generasjon 4 dedikerte servere. Trinnene er forskjellige hvis du prøver å starte en 4. generasjons VPS på nytt .

1. Logg på GoDaddy-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på ServereMine produkter -siden, og klikk på Administrer ved siden av 4. generasjons dedikerte serveren du vil starte på nytt.
  3. Øverst til høyre på siden klikker du på Serverhandlinger > Strømssyklus .

klikk på strømmen for klikk
  4. Klikk på Be om strømsyklus . Strømforsyningen begynner og kan ta noen minutter. Når det er gjort, blir syklusen lagt til i Historikk -listen for serveren.