Tilbakestill det midlertidige passordet mitt

Det midlertidige passordet må tilbakestilles før du får tilgang til e -posten din. Mange moderne e -postklienter (som Outlook på nettet eller Gmail) vil automatisk veilede deg til å konfigurere et permanent passord.

1. Det er flere måter å få et midlertidig passord på:
    • Opprett en e -postkonto: GoDaddy sender det midlertidige passordet til den oppgitte e -postadressen.
    • Be om tilbakestilling av passord fra administratoren din: GoDaddy sender et midlertidig passord til e -postadressen sin. Dette anbefales hvis du er en ansatt eller ikke er kontoadministrator.
    • Kontakt våre GoDaddy -veiledninger : GoDaddy sender det midlertidige passordet til den oppgitte e -postadressen.

Merk: Det midlertidige passordet ditt vil utløpe om 21 dager. Ved behov kan kontoadministratoren opprette et nytt passord .

2. Fra e -posten vår logger du deg på e -postkontoen med det midlertidige passordet.
  3. Du blir bedt om å sende inn et nytt passord. Fra nå av bruker du dette permanente passordet for å få tilgang til e -posten din.