Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Tilbakestill passordet for Gen 4 -serveren min

Slik tilbakestiller eller endrer du passordet for din 4. generasjons VPS eller dedikerte server.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Servere på din Mine produkter-side, og klikk på Administrer ved siden av 4. generasjon-serveren du vil bruke.
  3. I beretningen Dashboard, på toppen av siden velg Innstillinger.
    velg innstillinger
  4. Klikk på Administrer i Tilgang -delen ved siden av Påloggingslegitimasjon .
  5. Angi og bekreft det nye passordet. Passordet må oppfylle kravene nedenfor.
  6. Klikk på Lagre.