Tilbakestille passordet

Hvis du ikke husket passordet, må vi vite hva du prøver å få tilgang til:

Jeg vil ha tilgang til ... Gjør dette ...
WordPress-administrasjonspanel Hvis du vil tilbakestille passordet, kan du se WordPress-kodeks-artikkelen Tilbakestille passordet.
sFTP eller phpMyAdmin/MySQL Du trenger ikke å tilbakestille dette passordet, men vi kan vise deg hvor du finner passordet for sFTP eller phpMyAdmin.