Nettstedbygger Hjelp

Tillat kundene på nettstedet mitt å opprett kontoer

Når du aktiverer medlemkontofunksjonen til Website Builder, så gjør du ting lettere for både kundene dine og deg selv:

• Kunde kan lagre eller endre shipping- eller profilinformasjon for å gjøre betaling raskere.
  • De kan også sjekke statusen til ordrene og avtalene deres.
  • Som en nettstedeier, kan du gi kunder og medlemmer tilgang til private sider med salgkampanjer og annen kampanjeinformasjon.
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg Innstillinger, deretter velger du Medlemskap under Tilkoblinger.
  4. Skru på Medlemskontoer. Hvis du ombestemmer deg, kan du alltids komme tilbake og skru den av.
  5. Velg Aksepter for å publisere nettstedet ditt.
  6. Når Medlemskonto-siden kommer fram igjen, kan du kontrollere tilgangen til private sider.
    • Hvis du vil holde tilgangen til private sider adskilt fra muligheten til å opprette en medlemskonto, velger du Kun folk jeg inviterer har tilgang til mine private sider. Inviterte folk mottar en e-post med en kobling for aktivering av konto. Når den trykkes på, ser de en nettside hvor de kan opprette et kontopassord som er separat fra det å være et medlem.
    • Hvis du vil at alle medlemmer skal ha tilgang til dine private sider, velg Alle kan opprette en konto for å få tilgang til mine private sider.