Legg til ett nettstedmedlem om gangen

Website Builder-sider som kun er for medlemmer kan kun sees av personer som mottar en e-post med en privat kobling. Du kan invitere ett medlem om gangen. (Eller du kan importere et regneark med navn og e-postadresser for å legge til flere medlemmer.)

Note: This feature is currently only available to U.S. customers. Also, you cannot add members until after you create at least one members-only page. Members will have access to all of your site's member only pages.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på Sider-panelet øverst til høyre, og finn en side som kun er for medlemmer (den har en lås).
    fra menyen klikker du på administrer medlemmer
  4. Klikk på de tre prikkene til høyre for navnet på siden, og velg Administrer medlemmer.
  5. I den separate Medlemmer-nettstedssiden som vises, klikker du på Legg til medlemmer øverst til høyre. Importer flere-fanen velges som standard.
    klikk på legg til medlemmer
  6. Klikk på Legg til individuell-fanen, og fyll ut feltene.
    klikk på Legg til individuell-fanen
  7. Velg Varsle nye medlemmer via e-post, og klikk på Legg til. (Klikk på Forhåndsvis hvis du vil se et eksempel på e-posten som det inviterte medlemmet mottar.)
  8. Når medlemmet er lastet opp, viser Website Builder det oppførte navnet og e-postadressen som den private koblingen sendes til.
    navn og e-postadresse oppført