|  Hjem
Hjelp

Nettstedbygger Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legg til ett nettstedmedlem om gangen

Private sider kan bare sees av personer du utpeker. Inviter medlemmer ett om gangen eller importer et regneark med navn og e -postadresser for å legge til flere medlemmer .

Merk: Du kan ikke legge til medlemmer før etter at du oppretter minst én privat side . Alle private sider er synlige for alle medlemmer.

  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Fra instrumentbordet velger du Tilkoblinger > Medlemmer .
  4. Velg Importer .
  5. Alternativet Legg til kontakter en etter en manuelt velges automatisk. Legg til personens e -postadresse, slik at de kan motta en invitasjon til å opprette et passord. Feltene for fornavn, etternavn og telefonnummer er anbefalt, men valgfritt.
  6. Under Kundestatus og Privat sidetilgang , sørg for at boksen for tilgang til private sider (Medlemmer) er avmerket. Du kan også velge å merke av i boksen for å invitere kontakten til å opprette kontoen sin via e -post.
  7. Valgfritt: Legg til personen i en ny eller eksisterende liste. Lister lar deg organisere kundene, medlemmene og abonnentene dine.
  8. Velg Lagre eller Lagre og opprett en annen . Hvis du ombestemmer deg, velg X for å lukke vinduet.
  9. Når du er ferdig, vil du være tilbake på Tilkoblinger Kontakttype-kolonnen.

Mer informasjon

  • For å sende invitasjonen på nytt, eller hvis noen glemmer passordet sitt, velger du personens navn fra listen din. På profilsiden deres velger dutre horisontale prikker -ikon , og deretter velger du Fjern tilgang . Bekreft at du vil fjerne tilgangen. Velgtre horisontale prikker -ikon igjen, og velg deretter Gi medlem tilgang . Personen vil motta en ny e -post med en ny kobling for å opprette et nytt passord.
  • Når du har valgt en person fra Tilkoblinger -listen, velger du navnet på personen på nytt fra profilsiden for å endre kontaktinformasjonen.
  • Du kan også slette medlemmer av nettstedet fra Tilkoblinger -listen eller fra en persons profilside.
  • Hvis du vil legge til medlemmer, kunder eller abonnenter raskere, kan du legge til flere medlemmer på nettstedet . Husk at du må ha noen tillatelse til å sende markedsførings -e -post til dem.

Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.