Trenger jeg mer enn én dedikert IP-adresse for min VPS?

Det raske svaret er nei. Én dedikert IP-adresse for din VPS fungerer for:

• Flere SSL-sertifikater. Serveren din støtter SNI (Server Name Indication), noe som betyr at du ikke trenger én dedikert IP-adresse for hvert SSL-sertifikat på serveren.
  • Optimalisering av søkemotor (SEO). En enkelt IP-adresse påvirker ikke optimalisering av søkemotoren for noen av nettstedene på serveren din. Bare sørg for at hvert nettsted har sin egen katalog på serveren.
  • Forhåndsvisninger av nettsted. Kundene dine kan forhåndsvise nettstedene sine ved bruk av den samme IP-adressen, så lenge du har konfigurert cPanel eller Plesk korrekt.