Pakk ut filer med SSH

Når du pakker ut store filer eller hvis du ikke har tilgang til en filbehandler, må du bruke en Secure Shell (SSH) -kobling for å trekke ut filer.

Påkrevd: Du trenger en SSH -app for å fullføre disse trinnene. Vi foreslår PuTTY for Windows , eller Terminal for macOS .
  1. Koble til hostingen din med FTP.
  2. Last opp filen din i .tar.gz- eller .zip -format til en mappe der du ønsker å pakke ut filen.
  3. Koble til hostingkontoen din med SSH .
  4. Bruk kommandoen ls til å liste opp filer og mapper, og cd og ../ for å flytte gjennom kataloger til du er i katalogen som du lastet opp filen til.
  5. Bruk en av følgende kommandoer, avhengig av typen fil du lastet opp:
    • For å pakke ut en .tar.gz -fil skriver du inn:
      tar -xvzf filnavn.tar.gz
    • For å pakke ut en .zip -fil, skriv inn:
      pakk ut filename.zip
    I kommandoene ovenfor bør du erstatte filnavnet med det faktiske navnet på filen din.
  6. Trykk på Enter på tastaturet.

Filen din blir nå hentet ut i mappen du lastet den opp til.