Linux-hosting (cPanel) Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Oppgrader Linux -hostingplanen min

Slik kan du oppgradere Linux -hostingplanen din hvis du trenger mer prosessorkraft eller fysisk minne. Å oppgradere planen din kan gjøre nettstedet ditt raskere og mer motstandsdyktig når trafikken øker.

Merk: Selv om oppgraderinger vanligvis tar 10 til 30 minutter, kan det ta opptil 24 timer for store nettsteder. Nettstedene dine kan oppleve periodevis nedetid til oppgraderingen er fullført.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell , ved siden av Linux -hostingkontoen du vil bruke.
    klikk på Administrer
  3. I kontooversikten velger du Kontohandlinger > > .
    velg oppgradering
  4. Velg plannivået du ønsker, og klikk deretter på Oppgrader .
  5. Følg meldingene for å fullføre betalingsprosessen.