GoDaddy Studio Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Bruk Mapper på iOS GoDaddy Studio -appen

Hvis du bruker GoDaddy Studio iOS -appen, anbefaler vi at du alltid lagrer prosjektene dine i GoDaddy Studio Mapper. På denne måten kan du gjenopprette dem hvis enheten går tapt eller blir skadet, eller hvis du sletter og installerer GoDaddy Studio -appen på nytt.

Slik lagrer du prosjektet i Mapper:

1. Når du har opprettet prosjektet, trykker du påEksporter et prosjekt Eksporter -ikon.
  2. I menyen nederst på skjermen trykker du på Legg til i mappe .
  3. Du kan opprette en ny mappe ved å trykke på Opprett personlig mappe og gi mappen et navn, eller du kan bruke en eksisterende mappe.
  4. Trykk på mappen du vil lagre i - et hakemerke vises til høyre for den.
  5. Trykk på Ferdig .

Slik åpner du et prosjekt i Mapper:

1. Logg på GoDaddy Studio -appen din.
  2. Trykk på Prosjekter øverst til høyre.
  3. Velg Mapper -fanen øverst på skjermen.
  4. Velg mappen der du lagret prosjektene dine.

Du skal se alle prosjektene du lagret i Mapper.